Koor Kaskedieze Agenda

Verjaardag

Op zondagmiddag 24 oktober treden we op in de hal van het Durghorstplantsoen, achter de Deka in Krommenie. Het optreden begint om ongeveer 14:00 uur. Koorleden aanwezig vanaf 13:30 uur.

Dit ter opluistering van de verjaardag van een van onze koorleden. Die woont in een van de appartementen van dit complex van Evean. Maar natuurlijk ook voor de culturele verblijding van de andere senioren.

foto van de hal van durghorstplantsoen

vr-zo 26-28 nov

Muzikaal weekend in Koos Vorrinkhuis

Ons muzikaal weekend in het Koos Vorrinkhuis te Lage Vuursche is inmiddels voor de tweede keer verplaatst, nu naar 26-28 november 2021. Een surprise weekend want het is dan al bijna Sinterklaas.

Het oorspronkelijke plan dit samen met partners te vieren is door corona in het water gevallen.

We gaan nu de nadruk leggen op het weer aanhalen van de banden onder onze eigen koorleden. En het verbeteren van de stemvorming na de lange coronapauze onder deskundige leiding. Tevens bereiden we ons voor op ons komende kerstconcert samen met het Zwarte Zee kwartet.

Kerstconcert

We gaan er voorlopig van uit dat we weer kunnen zingen in december. We hebben de datum voor ons kerstconcert in de Nicolaaskerk te Krommenie alvast besproken bij de koster op woensdag 22 december.
En we hebben het Zwarte Zee kwartet als gastoptreden geregeld. Met als toetje een heuse qanûn speler.

foto van de nicolaaskerk

Archief

Voor een overzicht van de jaren 2011-heden kunt u terecht op onze archief pagina.

Wie verder terug wil kijkt in de oude doos.