Koor Kaskedieze Agenda

za 11 sep

Korenlint

We hadden ons opgegeven voor deelname aan Korenlint in Haarlem. Helaas heeft de organisatie net als vorig jaar dit evenement af moeten gelasten. Er waren teveel locaties die zich hadden teruggetrokken.

Verjaardag

Op zondagmiddag 24 oktober treden we op in de hal van het Durghorstplantsoen. Dit ter opluistering van de verjaardag van een van onze koorleden. Die woont in een van de appartementen van dit zorgcomplex van Evean. Maar natuurlijk ook voor de culturele verblijding van de andere senioren.

foto van de hal van durghorstplantsoen

vr-zo 26-28 nov

banner verplaatst

Muzikaal weekend in Koos Vorrinkhuis

Ons muzikaal weekend in het Koos Vorrinkhuis te Lage Vuursche is inmiddels voor de tweede keer verplaatst, nu naar 26-28 november 2021. Een surprise weekend want het is dan al bijna Sinterklaas.

Het plan is dit samen met Raede Hoeke uit Heerenveen en het Alkmaars Straat Orkest. Tevens zouden de musici van The Klezmer Society ons met hun klanken betoveren. Of die dan weer beschikbaar zijn wordt momenteel nagegaan.

Kerstconcert

We gaan er voorlopig van uit dat we weer kunnen zingen in december. We hebben de datum voor ons kerstconcert in de Nicolaaskerk te Krommenie alvast besproken bij de koster op woensdag 22 december.

foto van de nicolaaskerk

Archief

Voor een overzicht van de jaren 2011-heden kunt u terecht op onze archief pagina.

Wie verder terug wil kijkt in de oude doos.