KaskeKiekjes

Saens Korenfestival 21 april 2018

Op zaterdag 21 april deden we mee aan het Saens Korenfestival. Dit werd wederom georganiseerd door vrouwenkoor Chemistry.

Naast ons ijzeren repertoire brachten we een aantal nieuwe nummers. Daarnaast hebben diverse koorleden van de andere koren op het festival genoten.

Kerstconcert 20 december 2017

Op woensdag 20 december zongen we tijdens ons traditionele Kerstconcert in de Nicolaaskerk te Krommenie.

Na enige foto's van de voorbereidingen ziet u de koorleden in een kring rond het publiek het lied "Boroech Ate" brengen bij gedempt licht. Alvast begeleid door de solisten Erica Roozendaal (accordeon) en Bert Vos (viool), leden van de Shtetl Band Amsterdam.

Voor en na de pauze traden zij ook apart op. Daarna begeleidden zijn het koor bij enkele liederen.

Een aantal foto's laten zien dat de kerk goed gevuld was.

Korenfestival mei 2017

Enige foto's gemaakt tijdens ons optreden bij het Saens Korensfestival. Dit werd gehouden op zaterdagmiddag 20 mei j.l. in Wormerveer. Het was georganiseerd door vrouwenkoor Chemistry.

Filmopname maart 2014

In het koorweekend van medio maart 2014 namen we in de omgeving van Wijk aan Zee een aantal filmpjes op. Het resultaat is elders op deze site te zien.

Hier zijn enkele foto's van de aktie die daar voor nodig was. In de straffe noordenwind werd van koorleden, dirigent en filmploeg een hoge inzet gevraagd.

Radboud Medemblik 22 maart 2015

Op zondag 22 maart 2015 traden we op in de mooie Ridderzaal van kasteel Radboud te Medemblik.

Na afloop poseerden we in een fraaie zon, maar een wel ijzige wind naast het kasteel voor een koorfoto.

De foto's zijn gemaakt door Dirk Koene.

Havenfeest Leer 2013

Op zaterdag 10 augustus 2013 togen we met de bus naar het Havenfeest in Leer, samen met Shantykoor Zilt uit Wormerveer.

Tussen de vele andere koren hebben we daar op drie plaatsen opgetreden. Het slotconcert vond plaats op het eind van de middag op de hoofdlocatie op het speciale podium aan de haven. We pasten er maar net op.

Keizersgrachtkerk (Evangelische Roze Viering)

Op 30 maart 2008 heeft Koor Kaskedieze voor het eerst in haar bestaan een kerkdienst opgeluisterd. Het betrof een evangelische roze viering in de Keizersgrachtkerk.

Op verzoek brachten we naast enkele Afrikaanse liederen ook een aantal geestelijke liederen, voornamelijk uit de Russische orthodoxie.

De foto's zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door Lex Greuter.